Preview Mode Links will not work in preview mode

Shine Your Light

Jan 29, 2021

In deze allereerste aflevering van 2021 een kersvers intro, die helemaal klopt bij waar ik nu sta in m'n business én die aansluit bij m'n doelgroep.

In aflevering 61 deel ik een interview met je, want eind 2020 ben ik geïnterviewd voor de Sparkle Digital Podcast van Lotte Schoots. 

Vind je het heel spannend om online...


Oct 23, 2020

Altijd het gevoel online te moeten zijn om een succesvolle business te bouwen? Geïnspireerd door een story van een introverte vrouwelijke ondernemer, deel ik in deze podcast meer over mijn reis met online zijn. 

Ik deel wat ik doe om te voorkomen dat ik óf altijd online ben óf altijd offline ben. 

Ik geef binnenkort...


May 20, 2020

In deze aflevering deel ik met je waarom ik heb besloten om juist NU een business in te schakelen. Ik geef je een inkijkje in mijn bedrijf en in de lessen die ik aan het leren ben als ondernemer. 

Ook deel ik waarom ik eerder geen coach heb ingeschakeld, of COVID-19 er iets mee te maken heeft en wat het me tot nu...


Apr 1, 2020

In deze podcast aflevering deel ik hoe mijn eigen proces rondom corona is gegaan... Hoe ik van ontkenning naar beginnende acceptatie ben gegaan en nu kalm ben onder de omstandigheden. 

Ik deel daarom mijn eigen lessen en hoop je te inspireren om dit mee te nemen in jouw leven. Nu tijdens corona, maar ook daarna als er...


Mar 4, 2020

Ik dacht afgelopen week: ik heb in m'n podcast eigenlijk nog nooit verteld wat ik nou precies aanbied als Mindset Coach! Dus: in deze podcast promoot ik mezelf en mijn coaching schaamteloos... ;) 

Ik vertel je meer over mijn coaching, wat het is wat ik aanbied, wat jij er aan hebt, waarom je voor mij zou moeten kiezen,...