Preview Mode Links will not work in preview mode

Shine Your Light

Jul 31, 2018

Durf jij jezelf te waarderen voor iedere stap die je neemt? Voor wie jij bent als persoon? Ik realiseerde me afgelopen maand na het krijgen van een compliment dat ik dit eigenlijk zoveel meer mag doen. En door hier actief mee aan de slag te gaan leverde dit me nog meer inzichten op en heb ik helder wat ik praktisch kan...


Jul 24, 2018

In deze aflevering deel ik één van de inzichten die ik de afgelopen tijd heb gehad over mijn lange to do lijst: namelijk dat een korte to do lijst soms meer resultaat op kan leveren dan een lange to do lijst. Ik neem je mee in die inzichten en ik geef je tegelijkertijd inzicht in jezelf hoe jij dit aanpakt.

Wil jij...


Jul 17, 2018

In deze aflevering deel ik één van de meest simpele en impactvolle tools die ik toepas in mijn leven: waardes. Ik vertel je: 

- Waarom dit zo'n simpele en impactvolle tool is.

- Hoe ik het toepas in mijn leven. 

- Hoe jij het kunt gaan toepassen in jouw leven. 

Heb je vragen naar aanleiding van deze aflevering? Stuur...


Jul 10, 2018

Misschien heb je er wel eens van gehoord: de why. In deze aflevering leg ik je uit waarom het zo'n krachtig duo vormt met je visie, waarom de why belangrijk is en hoe jij jouw kunt gaan ontdekken. 

Bij deze de links die ik heb genoemd in deze aflevering: 

- Aflevering 2 van de Shine Your Light Podcast: 


Jul 3, 2018

In deze aflevering van de Shine Your Light podcast vertel ik je alles over het creëren van een visie die jou motiveert om te blijven gaan voor je droom. 

 

Ik vertel je: 

- Waarom werken volgens een visie zo'n goede motivator is. 

- Wat het mij heeft gebracht. 

- Hoe jij jouw eigen visie creëert. 

 

Abonneer je op...